top of page

Group

Public·53 members

What is a natural win in baccarat, what is a natural 8 or 9 in baccarat


What is a natural win in baccarat
Ligia Voner
26 sept 2023

What is a natural win in baccarat

If the first two cards total 8 or 9, the hand is called a "natural" and it wins automatically, unless both hands have equal value "naturals", in which case it’s a tie. Player natural: if the sum of the points of player's first two cards is 8 or 9, betting on this bet type will win. The three bets in baccarat are the banker’s bet, the player’s bet, and the tie bet. A natural eight is a winning hand, ending the round automatically unless the other hand is a natural nine – the best hand in baccarat. Odds for the player's hand to win a game in baccarat are 44. 62%, while the player’s hand loses an expected 45.

What is a natural win in baccarat. Ce înseamnă o victorie naturală la baccarat?

Baccarat este unul dintre cele mai populare jocuri de cazino, cunoscut pentru simplitatea și eleganța sa. Una dintre cele mai speciale victorii pe care le poți obține în acest joc este cunoscută sub numele de "victorie naturală". Dar ce înseamnă de fapt o victorie naturală în baccarat? O victorie naturală în baccarat se referă la o mână în care suma valorilor cărților este fie de 8, fie de 9. Această mână este considerată una dintre cele mai puternice și, în majoritatea cazurilor, asigură câștigul jucătorului. Când un jucător sau bancher obține o victorie naturală, nu mai au loc alte trageri de cărți și mâna se încheie imediat. Pentru a determina suma valorilor cărților, există un sistem simplu de punctaj în baccarat. Cărțile cu numere au valoarea lor nominală, în timp ce cărțile Femeie, Valet și Rege valorează zero puncte. Cartea As valorează un punct. Dacă suma valorilor cărților depășește 9, se ia în considerare doar cifra unităților (de exemplu, o mână cu o valoare totală de 15 devine o mână cu o valoare de 5). O victorie naturală în baccarat este o situație ideală pentru jucător, deoarece aceasta înseamnă că are o mână foarte puternică și nu depinde de acțiunile adversarilor pentru a câștiga. Deși șansele de a obține o victorie naturală sunt relativ mici, aceasta este una dintre cele mai atractive aspecte ale acestui joc fascinant. În concluzie, o victorie naturală în baccarat reprezintă obținerea unei mâini cu suma valorilor cărților de 8 sau 9. Această victorie este considerată una dintre cele mai puternice și se finalizează imediat fără alte trageri de cărți. Cu toate că șansele de a obține o victorie naturală sunt mici, aceasta este o situație foarte dorită în lumea baccaratului și aduce jucătorilor satisfacția unui câștig rapid și eficient.

What is a natural 8 or 9 in baccarat. Ce înseamnă un 8 sau 9 natural în baccarat?

Baccarat este un joc popular de cărți, care poate fi găsit în majoritatea cazinourilor fizice și online. Una dintre cele mai bune mâini pe care le poți obține în baccarat este un 8 sau un 9 natural. Dar ce înseamnă de fapt acest termen? Un 8 sau un 9 natural în baccarat este o combinație de cărți care totalizează 8 sau 9 puncte. Aceste mâini sunt considerate cele mai puternice și sunt deseori asociate cu câștiguri mari. Dacă primești un 8 sau un 9 natural, câștigi automat mâna și primești plata potrivită. Pentru a obține un 8 sau un 9 natural, trebuie să primești două cărți inițiale. Fiecare carte are un anumit punctaj: cărțile cu numere au valoarea corespunzătoare, cărțile cu figuri (valeți, dame, regi) valorează zero puncte, iar cărțile cu valoarea 10 valorează zero puncte. Dacă suma punctajelor celor două cărți depășește 9, se va lua în considerare doar ultima cifră a sumei. De exemplu, dacă primești un 7 și un 6, suma este 13, dar punctajul tău final va fi 3. qkmb23lke53


https://that-techguy.com/index.php/2023/09/26/baschet-danemarca-sevilia-atletico/

https://obidientelection2023.org/buffalo-megaways-slot-bazar-brancoveanu-timisoara-program/

Pocketwin mobile casino

https://www.vzletaialtai.ru/casa-pariurilor-fotbal-azi-joc-fara-numar/

Me gusta

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • Wesley Driscoll
 • Kartik Rajput
  Kartik Rajput
 • Niki Jhone
  Niki Jhone
 • Iliyana Clark
  Iliyana Clark
 • Adhvika Gour
  Adhvika Gour
bottom of page